DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Dagbesteding

Verschillende soorten dagbesteding en ontmoetingscentra die de cliënt een leuke invulling van de dag kunnen geven, en de mantelzorger een moment voor zichzelf bieden.

Bij Haarlem Effect kunt u samen met andere buurtbewoners iets ondernemen, elkaar ontmoeten of gewoon een kop koffie of thee drinken.

Altijd al op het land willen werken? Landzijde is het centrale loket in Noord-Holland voor landbouw, zorg en welzijn voor mensen met een beperking.

Kom gezellig langs bij het Kennemerhart Oppeppers, locatie Tuindershart om diverse activiteiten uit te voeren, zoals koken, dieren verzorgen of dansen.

Dagprogramma's met gespecialiseerde groepsbegeleiding en individuele begeleiding.

Het ontmoetingscentrum van Zorgbalans is een dynamische plek in de buurt, en is er voor mensen die kwetsbaar en/of vergeetachtig zijn en voor hun familie en vrienden.

Dagbesteding voor mensen met NAH of lichamelijke beperkingen bij Zorgbalans

Dagbesteding van Ons Tweede thuis in Haarlem Schalkwijk is voor deelnemers met een lichamelijke handicap of chronische ziekte.

Bij Zorggroep Reinalda kunt u terecht voor zorgwoningen, verpleging, revalidatie, dagbesteding en hulp aan huis.

Dagbesteding van Ons Tweede thuis in Haarlem Centrum is voor deelnemers met een lichamelijke handicap of chronische ziekte.