DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Rozemarijn – Antroposofische zorg

In Haarlem en Heemstede biedt Rozemarijn op diverse plaatsen zowel dagbesteding als woon- en werkgelegenheid voor kinderen en (jong)volwassenen met verstandelijke of meervoudige beperkingen en/of psychiatrische kwetsbaarheid.

Rozemarijn is een multifunctioneel centrum. Behalve het kinderdagcentrum (KDC) wordt er zorg geboden in het buurtschap Ferm Rozemarijn (wonen, logeren) en op dagbestedingslocaties werkplaatsencentrum Studio Rozemarijn, tuinwerkplaats Rozemarijn Overland en bakkerij Santé Rozemarijn. Rozemarijn biedt ook logeren en thuisondersteuning.

Op verschillende plekken in de wijk proberen wij een verbinding te maken met de buurt omdat mensen voor elkaar betekenis kunnen hebben. Zo werken jongeren van Ferm Rozemarijn in de Green Canteen van het Rudolf Steiner College.

https://www.helpenzorgen.nl/locatie/wonen-ferm-rozemarijn/

Financiering
Rozemarijn levert zorg aan cliënten met een indicatie voor ambulante zorg, verblijf, dagbesteding of dagbehandeling in groepsverband op basis van: Zorg In Natura (ZIN), Persoons Gebonden Budget (PGB) en Contractzorg (onderaanneming).

Rozemarijn biedt:

  • Praktisch
    PRAKTISCH
  • Verzorging
    VERZORGING
  • Dagbesteding
    DAGBESTEDING

Contact en Locatie

Rozemarijn – Antroposofische zorg


Laan van Angers 1
2034 CA Haarlem
Nederland
T 023 - 527 63 66
www.raphaelstichting.nl/rozemarijn/zorgaanbod/werk-en-dagbesteding/
info@rozemarijn.net

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@rozemarijn.net