DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Ontmoetingscentrum

Zorgbalans

Het ontmoetingscentrum is een dynamische plek in de buurt en is er voor mensen die kwetsbaar en/of vergeetachtig zijn (met of zonder indicatie) en voor hun familie en vrienden. Met elkaar wordt er gewerkt aan zelf- en samenredzaamheid zodat u of uw naaste zo lang en prettig mogelijk thuis kan blijven wonen. Bij het ontmoetingscentrum lopen zorg en welzijn als vanzelfsprekend in elkaar over.

Ook voor u als mantelzorger is het ontmoetingscentrum een laagdrempelige plek. U kunt altijd terecht voor informatie, een kop koffie en contact met andere mantelzorgers. Natuurlijk kan het voor u ook een hele geruststelling zijn dat u tijd voor uzelf kunt nemen als uw naaste het ontmoetingscentrum bezoekt.

Er is direct plaats, van maandag t/m vrijdag kun je, afhankelijk van de indicatie voor een of meerdere dagen of dagdelen terecht bij één van de Ontmoetingscentra van Zorgbalans.

Zorgbalans heeft negen Ontmoetingscentra. Neem contact op via het contactformulier of telefoonnummer voor informatie over de diverse locaties.

Ervaring
De heer de Bie: "Het voelde nooit goed als we het weekend weggingen. Het idee dat mijn moeder de hele week alleen zat en steeds minder levenslust toonde voelde zwaar. De huisarts wees ons op de creatieve en professionele gastvrijheid in de ontmoetingscentra van Zorgbalans. Het heeft wat moeite gekost om mijn moeder te stimuleren eens een kopje koffie te gaan drinken, sinds ze dat heeft gedaan, wil ze niet meer weg. Het lijkt of ze thuis nu ook actiever is."

Financiering
Om deelname aan het Ontmoetingscentrum vergoed te krijgen is Wlz of Wmo indicatie nodig. Wij kunnen helpen bij de aanvraag. Vraag ons dus vooral om hulp. Particuliere betaling is ook mogelijk. Iedereen kan eerst de sfeer komen proeven.

Aangeboden

 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Verzorging
  VERZORGING
 • 24-uurs zorg
  24-UURS ZORG
 • Dagbesteding
  DAGBESTEDING
 • Logeren
  LOGEREN

Contact en Locatie

Ontmoetingscentrum


Leidsevaart 588
2014 HT Haarlem
Nederland
T 023-8918918
www.zorgbalans.nl
info@zorgbalans.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@zorgbalans.nl