DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Het Buitenhuis

Midden in de weilanden van Wijdewormer ligt Het Buitenhuis. Hier vind je rust en warmte. De deur wordt geopend en je voelt je welkom.

Het Buitenhuis biedt een warme, gastvrije en landelijke omgeving waar je vakantiegevoel beleeft en waar professionele zorg op maat wordt geboden. Terwijl de gast in Het Buitenhuis verblijft en goed wordt verzorgd, kan de mantelzorger even op adem komen.

Het Buitenhuis biedt een escape voor de mantelzorger door de zorg tijdelijk uit handen te nemen. Uiteraard met volledige toewijding en persoonlijke aandacht. Met elkaar maken we er het beste van! Wacht niet tot het niet meer gaat.

Financiering
Logeren in Het Buitenhuis wordt vergoed vanuit de Wmo en Wlz waardoor in veel gevallen de eigen bijdrage voor een all inclusive verblijf € 17,50 per persoon per nacht bedraagt.

Zelf betalen? Wilt u het logeren in Het Buitenhuis zelf betalen, neem dan contact met ons op over de kosten. Deze kosten betreffen het verblijf met 24/7 ondersteuning en activiteiten inclusief maaltijden.

Voor de dagbesteding kunt u een beroep doen op de Wmo of Wlz. De coffee & care - arrangementen worden per dagdeel verrekend en kunnen tussen 8.00 uur en 22.00 uur ingepland worden.

Omdat het altijd maatwerk is, kunt u vrijblijvend in gesprek gaan met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Aangeboden

  • Dagbesteding
    DAGBESTEDING
  • Logeren
    LOGEREN

Contact en Locatie

Het Buitenhuis


Noorderweg 104
1456 NK Wijdewormer
Nederland
T 06-21915461
www.buitenhuiswijdewormer.nl
hetbuitenhuis@zorgcirkel.com

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: hetbuitenhuis@zorgcirkel.com