DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Kennemerhart Oppeppers

Dagbesteding bij Kennemerhart is bedoeld voor iedereen met een vorm van kwetsbaarheid zoals dementie, NAH (55+), Parkinson of voor wie contact maken niet meer zo vanzelfsprekend is. Onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij en een levensdoel houden is dan belangrijk. Juist deze maatschappelijke betrokkenheid verhoogt de kwaliteit van het leven als het fysiek of mentaal minder gaat. Hierdoor is het ook mogelijk om langer zelfstandig te blijven wonen en regie te houden op eigen leven.

De activiteiten van Kennemerhart Oppeppers bieden een nieuwe eigentijdse vorm van dagbesteding voor een gezonde levensstijl. Een zinvolle dag waar u blij van wordt. Het biedt deelnemers een plek voor ontmoeting en een gevarieerd dagprogramma. Ook is er altijd ruimte voor eigen invulling van de dag, passend bij specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers zorgen voor persoonlijke aandacht, rust en hulp waar nodig. Kennemerhart Oppeppers heeft locaties in Haarlem (obv indicatie Wlz of VPT), Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort.

Voor ouderen die op zoek zijn naar dagbesteding biedt Kennemerhart verschillende routes:

Oppeppers Dichtbij is de dagbesteding in de buurt. U bent wat minder mobiel, maar u wilt nog wel graag van alles ondernemen. Wij bieden een afwisselend en eigentijds kwartaalprogramma met workshops, lezingen, ontmoetingen en optredens op het gebied van Sport & Bewegen, Kunst & Cultuur, Groen & Natuur, Vitaliteit & Preventie en Creatie.

Oppeppers Nabij is de gespecialiseerde dagbesteding voor thuiswonende ouderen met een acute of complexe hulpvraag. We bieden een veilige plek voor één of meer dagdelen per week waar ontmoetingen, activiteiten op maat en samen eten centraal staan.

Oppeppers Samen is onze vanzelfsprekende (ver)binding met maatschappelijke, culturele en welzijnspartners in Haarlem/Kennemerland of met het lokale onderwijs. Met hen organiseren of nemen we deel aan overkoepelende evenementen, wat leidt tot activiteiten voor onze deelnemers en hun mantelzorgers. Samen is ook ons Lab. Hierin ontwikkelen we onze innovatieve dagbesteding voor ouderen: vernieuwende en onderscheidende producten die aansluiten bij een nieuwe generatie ouderen.

Oppeppers Thuis is er niet alleen voor deelnemers zelf, maar ook voor naasten van de deelnemers. Oppeppers Thuis biedt activiteiten die u zowel met als zonder uw naaste kunt doen. Want misschien kunt u zelf ook wel een oppepper gebruiken!

Wilt u meer informatie over de routes, onze locaties, openingstijden en andere informatie? Kijk op onze website of neem contact op via het contactformulier of telefoonnummer.

Kennemerhart Oppeppers is onderdeel van Kennemerhart, een ouderenzorgorganisatie met tien woonzorglocaties, meerdere dag- en ontmoetingscentra, een behandelcentrum en thuiszorg in Haarlem en omgeving.

Ervaring
'Dankzij de Oppeppers ga ik met lotgenoten weer musea en de natuur in. Daar knap ik enorm van op en ik voel me zelfs op andere dagen opgewekter.'

Financiering
Voor dagbesteding kan het zijn dat u een indicatie nodig heeft van de gemeente (Wmo beschikking) of het CIZ (Wlz indicatie). De medewerkers van onze dagbestedingslocaties kunnen u hierover informeren.

Kennemerhart biedt

 • Verzorging
  VERZORGING
 • 24-uurs zorg
  24-UURS ZORG
 • Buurtactiviteiten
  BUURTACTIVITEITEN
 • Dagbesteding
  DAGBESTEDING
 • Logeren
  LOGEREN

Contact en Locatie

Kennemerhart Oppeppers


Diakenhuisweg 41
2033 AP Haarlem
Nederland
T 023-5430400
www.kennemerhart.nl/dagbesteding
oppeppers@kennemerhart.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: oppeppers@kennemerhart.nl