DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Dagcentrum Bellevue

Dagcentrum Bellevue is de plek waar iedereen welkom is en waar we met elkaar een energieke en positieve sfeer creëren. Waar ontmoeting en plezier voorop staan en u zich thuis voelt. Wij stimuleren u om datgene te oefenen wat nodig is om weer zo zelfstandig mogelijk te functioneren.

Actief bezig zijn vinden wij in ons dagcentrum erg belangrijk. Regelmatig gaan we wandelen in de Haarlemmerhout of koken we met elkaar een heerlijke lunch. Natuurlijk kunt u ook deelnemen aan een gespreksgroep of een spelletje doen met andere bezoekers. Bent u graag creatief bezig? Bij ons is veel mogelijk:  schilderen, tuinieren, handwerken en nog veel meer.

Naast deze activiteiten is het ook mogelijk behandelingen te krijgen van bijvoorbeeld de fysiotherapeut, ergotherapeut of logopedist.
Voor deze behandelingen is een verwijzing van de huisarts nodig.

Dagcentrum Bellevue is geopend op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Financiering
Om het bezoeken van ons dagcentrum vergoed te krijgen is een Wmo-indicatie via uw gemeente of een Wlz-indicatie via het CIZ nodig. Wij kunnen u begeleiden bij de aanvraag. Particuliere betaling is ook mogelijk. En voor iedereen met een tijdelijk verblijf in Zuiderhout zijn de activiteiten vrij te bezoeken.

Dagcentrum Bellevue biedt:

  • Dagbesteding
    DAGBESTEDING

Contact en Locatie

Dagcentrum Bellevue


Beelslaan 9
2012 PK Haarlem
Nederland
T 023 - 891 35 42
www.zorgbalans.nl/zorglocatie/zuiderhout/
dagcentrumzuiderhout@zorgbalans.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: dagcentrumzuiderhout@zorgbalans.nl