DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Logeren

Wanneer de mantelzorger er tijdelijk niet kan zijn of bijvoorbeeld extra aandacht wil besteden aan de andere gezinsleden, bieden deze logeervoorzieningen uitkomst.

Heb je een verstandelijke beperking? En ben je op zoek naar een fijn huis om samen met anderen in te wonen? Dan is het huis van De Ark misschien iets voor jou.

Altijd al op het land willen werken? Landzijde is het centrale loket in Noord-Holland voor landbouw, zorg en welzijn voor mensen met een beperking.

Kinderen verblijven soms onnodig in het ziekenhuis. Dat hoeft niet, want De Biezenwaard biedt 24 uur per dag verpleegkundige zorg.

Stavast organiseert logeerweekenden en vakanties voor kinderen en (jong)volwassenen met bijvoorbeeld adhd, autisme of een verstandelijke beperking.

Heerlijk op vakantie of een weekend weg met Heppie!

Logeren in de Vuurtoren van de Hartekampgroep voor kinderen tot 18 jaar, met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

In logeerhuis de Zonnebloem kunnen kinderen en jongeren met epilepsie, een verstandelijke of lichamelijke beperking en/of gedragsproblemen terecht voor dagopvang of logeren.

Samen Uit Logeren is een kleinschalige logeeropvang voor kinderen (4-18 jaar) en biedt in twee groepen logeren aan: regulier en zorgintensief.

Op de website Nationale Hulpgids kunt u gericht zoeken in uw buurt op de zorg die u zou willen ontvangen.