DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Logeren en flexibele opvang op de Zonnebloem

SEIN

Bij logeerhuis de Zonnebloem kunnen kinderen en jongeren tot 18 jaar met epilepsie, een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking en/of gedragsproblemen terecht. Of het nu gaat om dagopvang, naschoolse opvang of logeren, wij staan voor u klaar met ondersteuning en faciliteiten. Voor de kinderen is logeren ontspannend en leuk.

Of het nu gaat om eenmalige opvang, een langere periode of vaste momenten, u bepaalt wanneer u gebruik wilt maken van onze flexibele opvang. De Zonnebloem is het hele jaar door, 365 dagen per jaar geopend, dus ook tijdens feestdagen. De Zonnebloem biedt 24 uurs zorg en begeleiding en heeft wakende nachtzorg.

De Zonnebloem ligt op het terrein van de Cruquiushoeve, een van de locaties van SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland).

Op https://www.sein.nl/hulp-bij-epilepsie/wonen/logeren-en-flexibele-opvang/ is meer informatie te vinden, ook ervaringsverhalen van ouders.

Ervaring
"Het logeren bij de Zonnebloem biedt ons als ouders niet alleen de geruststelling dat onze zoon zich daar op zijn gemak voelt, maar het geeft ons ook waardevolle quality time en een kostbaar moment van rust."

Financiering
Via Wlz of Jeugdwet. Zowel Zorg in Natura (ZIN) als Persoons Gebonden Budget (PGB).

SEIN biedt:

  • Logeren
    LOGEREN

Contact en Locatie

Logeren en flexibele opvang op de Zonnebloem


Achterweg 5
2103 SW Heemstede
Nederland
T 023-5588141
www.sein.nl
zorgbemiddeling@sein.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: zorgbemiddeling@sein.nl