DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Samen Uit Logeren

Tot rust komen is voor iedereen belangrijk. Dat doe jij bij Samen Uit Logeren doordat wij veel tijd en aandacht voor jou hebben en weten hoe we met jou om moeten gaan. Iedere maand nemen we jou een weekend mee uit logeren in ons logeerhuis in Gelderland. Of je nu autisme, ADHD of een verstandelijke beperking hebt, bij ons ben je hartstikke welkom! We bieden je een vaste structuur en gaan samen veel leuke dingen doen. En papa en mama? Die kunnen een weekendje weg of gewoon languit op de bank.

De twee belangrijkste doelen én redenen voor het aanmelden voor de logeeropvang van Samen Uit Logeren zijn dan ook de volgende:

  • Passende vrijetijdsbesteding: binnen een vaste structuur is er veel ruimte voor ontspanning en leuke activiteiten, zowel individueel als gezamenlijk in de groep. Je kind kan volledig zichzelf zijn, plezier hebben en zich ontspannen.
  • Ontlasting van het gezin en voorkomen van overbelasting: door het tijdelijk overnemen van de zorg voor je kind kun je even op adem komen. Je kunt je een weekend ontspannen en weer opladen zonder je zorgen te hoeven maken om je kind.

Financiering
De logeeropvang van Samen Uit Logeren wordt vergoed vanuit het Persoons Gebonden Budget (PGB). Je kunt hiervoor een aanvraag doen bij de gemeente of het zorgkantoor.

Aangeboden

  • Logeren
    LOGEREN

Contact en Locatie

Samen Uit Logeren


Oud Milligenseweg 62
3886 MJ Garderen
Nederland
T 06-418 989 56
www.samenuitlogeren.nl
info@samenuitlogeren.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@samenuitlogeren.nl