DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Dagbesteding

Verschillende soorten dagbesteding en ontmoetingscentra die de cliënt een leuke invulling van de dag kunnen geven, en de mantelzorger een moment voor zichzelf bieden.

Bij Haarlem Effect kunt u samen met andere buurtbewoners iets ondernemen, elkaar ontmoeten of gewoon een kop koffie of thee drinken.

Altijd al op het land willen werken? Landzijde is het centrale loket in Noord-Holland voor landbouw, zorg en welzijn voor mensen met een beperking.

Kom gezellig langs bij het Kennemerhart Oppeppers, locatie Tuindershart om diverse activiteiten uit te voeren, zoals koken, dieren verzorgen of dansen.

Dagprogramma's met gespecialiseerde groepsbegeleiding en individuele begeleiding.

Bij de organisatie DOCK kunt u samen met andere buurtbewoners iets ondernemen, elkaar ontmoeten of gewoon een kop koffie of thee drinken.

Het ontmoetingscentrum van Zorgbalans is een dynamische plek in de buurt, en is er voor mensen die kwetsbaar en/of vergeetachtig zijn en voor hun familie en vrienden.

Bij Zorggroep Reinalda kunt u terecht voor zorgwoningen, verpleging, revalidatie, dagbesteding en hulp aan huis.

Bij de Wollewei kunnen kinderen van 0 t/m 18 jaar met een (verstandelijke) beperking zich optimaal ontwikkelen, op allerlei gebieden.

Samen met andere ouderen kunt u bij 'T Trionk van Haarlem Effect activiteiten doen en in contact komen met nieuwe mensen.