DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Dagbesteding

Verschillende soorten dagbesteding en ontmoetingscentra die de cliënt een leuke invulling van de dag kunnen geven, en de mantelzorger een moment voor zichzelf bieden.

Bij Haarlem Effect kunt u samen met andere buurtbewoners iets ondernemen, elkaar ontmoeten of gewoon een kop koffie of thee drinken.

De buurtkamer van DOCK is een ontmoetingsplek bij u in de wijk waar u in contact kan komen met anderen.

Altijd al op het land willen werken? Landzijde is het centrale loket in Noord-Holland voor landbouw, zorg en welzijn voor mensen met een beperking.

Het Odensehuis is een inloop,-informatie- en ontmoetingscentrum voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenklachten en hun naasten.

Kom gezellig langs bij het Kennemerhart Oppeppers, locatie Tuindershart om diverse activiteiten uit te voeren, zoals koken, dieren verzorgen of dansen.

Het Buitenhuis is dé plek waar mantelzorgers, af en toe, met een goed gevoel, de zorg uit handen kunnen geven.

Dagprogramma's met gespecialiseerde groepsbegeleiding en individuele begeleiding.

Bij de organisatie DOCK kunt u samen met andere buurtbewoners iets ondernemen, elkaar ontmoeten of gewoon een kop koffie of thee drinken.

Het ontmoetingscentrum van Zorgbalans is een dynamische plek in de buurt, en is er voor mensen die kwetsbaar en/of vergeetachtig zijn en voor hun familie en vrienden.