DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Vakantie/Uitstapjes

Samen op een uitstapje/vakantie of een uitstapje/vakantie speciaal voor de verzorgde. Deze georganiseerde reizen bieden begeleiding waardoor de mantelzorger ook tot rust kan komen.

Altijd al op het land willen werken? Landzijde is het centrale loket in Noord-Holland voor landbouw, zorg en welzijn voor mensen met een beperking.

Via het vakantiebureau kunt u samen met uw partner, die (lichamelijke) verzorging nodig heeft, een fijne vakantie vieren. Ook kunnen zij de zorg (tijdelijk) voor u overnemen.

Op de website Nationale Hulpgids kunt u gericht zoeken in uw buurt op de zorg die u zou willen ontvangen.

Op zoek naar een (vakantie)woning met thuiszorgmogelijkheden in een mooie, rustgevende en bosrijke omgeving? Kom dan naar Andewieke.

Wilt u aangenaam blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving en kunt u wel wat hulp gebruiken? ZorgMies biedt u de helpende hand.

Op zoek naar een aangepaste vakantie? Picture Vakanties heeft een uitgebreid aanbod overzichtelijk op een rij gezet.

Allegoeds Vakanties organiseert al ruim 50 jaar vakanties in Nederland voor ouderen. Ons motto is: U bent nooit te oud voor vakantie!

Zou u graag een dagje weg willen, maar zit degene voor wie u zorgt in een rolstoel? Bij de Zonnebloem kunt u een auto huren die geschikt is voor rolstoelen.

De Zonnebloem organiseert groepsreizen voor mensen vanaf 18 jaar