DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Kleinschalige aangepaste appartementen boerderij

Andewieke heeft aangepaste appartementen voor kleine groepjes mantelzorgers, met of zonder zorgvragers (1 tot 9 personen). Wij werken graag mee aan een supergezellig weekend, midweek of een langere vakantieperiode voor onze gasten. Mochten er zorgvragers meekomen, dan kan de eigenaar/gastvrouw/verpleegkundige desgewenst de benodigde zorg geven (en het financiële stukje vergoeding t.a.v. het zorggedeelte daarvoor regelen).

De woning is voorzien van alle benodigde aanpassingen (hoog-laagbedden met bedhek en papagaai, een verrijdbare of vaste douche/toilet stoel, aangepast toilet met beugels en diverse handgrepen). Een passieve tillift, twee rollators en twee opvouwbare rolstoelen staan ter beschikking. Wij bewonen het voorhuis van de boerderij, indien nodig kan er altijd een beroep op onze hulp gedaan worden.

De maaltijden kunnen zelf of met begeleiding verzorgd worden, ook kunnen wij de maaltijden verzorgen.

Rondom de boerderij is een zeer ruim terrein, waar schapen, twee lieve ezels en wat kippen rondlopen. De paden rondom de boerderij zijn goed rolstoeltoegankelijk en er zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Twee fietsen staan klaar voor gebruik.

Ervaring
Wat fijn dat iemand meedenkt over de mogelijkheden, die er nog meer blijken te zijn dan wij dachten...de onmogelijkheden daar waren we zelf al teveel tegenaan gelopen!

Financiering
Wordt er zorg ontvangen via thuiszorg of via een instelling? Dan maken wij een zorgovereenkomst met uw zorgverlener, zodat het zorggedeelte vergoed wordt. Heeft u een PGB? Dan kan het zorggedeelte vanuit het PGB vergoed worden.

Aangeboden

  • Vakantie/Uitstapjes
    VAKANTIE/UITSTAPJES

Contact en Locatie

Kleinschalige aangepaste appartementen boerderij


Verlengde Middenraai 60
7938 PE Nieuw Balinge
Nederland
T 06 – 83 90 76 44
www.andewieke.nl
Info@andewieke.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: Info@andewieke.nl