DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Verzorging thuis door Flexicura

Flexicura biedt hulp wanneer u ondersteuning nodig heeft bij de persoonlijke verzorging, medicatie-inname, of wanneer u begeleiding nodig heeft bij de dagelijkse dingen zoals maaltijden. Er komt dan een gediplomeerd verzorgende. De verzorgende komt vanaf drie uur per zorgmoment tot 24 uur per dag.
Flexicura biedt hulp waar de reguliere zorg geen directe oplossing voor heeft, bijvoorbeeld direct na ontslag in het ziekenhuis, intensivering van de zorg bij acute immobiliteit door een val en vervanging bij overbelasting of uitval van de mantelzorger.
Flexicura is gericht op mensen die de wens hebben comfortabel thuis te blijven wonen en biedt een mix van op maat gemaakte particuliere en verzekerde dienstverlening.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het telefoonnummer of contactformulier.

Ervaring
"Echt anders, zo persoonlijk."

Financiering
De financiering is afhankelijk van uw wensen. Flexicura stelt voor iedere cliënt de meest betaalbare mix-op-maat op van (verzekerde) zorg vanuit persoonsgebonden budget (PGB) en/of particuliere zorg. Wij rekenen graag voor u uit, welke kosten u in uw situatie betaalt voor onze zorg en services.

Flexicura biedt:

 • Gezelschap
  GEZELSCHAP
 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Verzorging
  VERZORGING
 • 24-uurs zorg
  24-UURS ZORG

Contact en Locatie

Verzorging thuis door Flexicura


Leidsevaart 590
2014 HT Haarlem
Nederland
T 023-5100300
www.flexicura.nl
info@flexicura.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@flexicura.nl