DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Hotel Thuis

Bij Hotel Thuis laat u de belangrijkste zaken door Servicepaspoort regelen:
• Uw warme maaltijden worden verzorgd. De hele week krijgt u elke middag of avond de warme maaltijd bij u thuis.
• De boodschappen worden gebracht. Wij zorgen dat u voor de belangrijkste zaken niet misgrijpt: het ontbijt, de lunch, vers fruit, koffie en thee; kortom alle basisboodschappen.
• U krijgt schone was. We halen uw was thuis op en alles komt schoon, gevouwen en gestreken terug.

U hoeft alleen de deur open te doen, wel zo makkelijk. Het is een hele week ontzorgd zijn, en langer in overleg als dat nodig is. Dit product is opgezet met regionale leveranciers uit de buurt. Hotel Thuis is overigens een perfecte aanvulling op thuiszorg. We kunnen direct starten, zonder veel vragen vooraf, dus ook in noodgevallen. Vandaag aangemeld, morgen van start.

Ervaring
Mevrouw Troost "Nadat ik onverwachts eerder het ziekenhuis uit kon, wist ik even niet wat ik moest. Mijn conditie was nog niet zo goed. Mijn twee dochters wonen in een andere stad en ik zat niet te wachten op een week lang een logé. Servicepaspoort heeft toen mijn zorgen uit handen genomen. Na een week kon ik zelf weer koken en naar buiten gaan. Alleen de boodschappenjongen komt nog elke week langs. Die luxe gun ik mezelf."

Financiering
De kosten bedragen voor de eerste week €156,25. Bent u lid van Servicepaspoort of ontvangt u zorg van Zorgbalans, dan profiteert u van ledenkorting en betaalt u slechts € 125,-.

Servicepaspoort biedt:

 • Gezelschap
  GEZELSCHAP
 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Verzorging
  VERZORGING
 • Vakantie/Uitstapjes
  VAKANTIE/UITSTAPJES

Contact en Locatie

Hotel Thuis


Leidsevaart 590
2014HT Haarlem
Nederland
T 023-8918440
www.servicepaspoort.nl
info@servicepaspoort.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@servicepaspoort.nl