DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Hotel Thuis

Servicepaspoort

Hotel Thuis biedt de mogelijkheid om de warme maaltijden, boodschappen en was gedurende een week te laten verzorgen. Bijvoorbeeld als men herstelt van een behandeling, als men thuis komt na een ziekenhuisopname of wanneer de mantelzorger tijdelijk uitvalt. Per week kan de service worden verlengd of uitbreid.

Hotel Thuis is onderdeel van Servicepaspoort. Servicepaspoort biedt een breed scala aan diensten, producten, cursussen en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, veiligheid en beweging.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier of het telefoonnummer.

Ervaring
Mevrouw Troost "Nadat ik onverwachts eerder het ziekenhuis uit kon, wist ik even niet wat ik moest. Mijn conditie was nog niet zo goed. Mijn twee dochters wonen in een andere stad en ik zat niet te wachten op een week lang een logé. Servicepaspoort heeft toen mijn zorgen uit handen genomen. Na een week kon ik zelf weer koken en naar buiten gaan. Alleen de boodschappenjongen komt nog elke week langs. Die luxe gun ik mezelf"

Financiering
De kosten bedragen voor de eerste week 156,25 euro. Bent u lid van Servicepaspoort of ontvangt u zorg van Zorgbalans, dan profiteert u van ledenkorting en betaalt u slechts € 125,-.

Servicepaspoort biedt:

 • Gezelschap
  GEZELSCHAP
 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Verzorging
  VERZORGING
 • Vakantie/Uitstapjes
  VAKANTIE/UITSTAPJES

Contact en Locatie

Hotel Thuis


Schipholpoort 100
2034 MC Haarlem
Nederland
T 023-8918440
www.servicepaspoort.nl
info@servicepaspoort.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@servicepaspoort.nl