DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

In het Respijthuis kunnen volwassenen met een chronische ziekte logeren of mensen die na een ziekenhuisopname willen aansterken.

Bij Haarlem Effect kunt u samen met andere buurtbewoners iets ondernemen, elkaar ontmoeten of gewoon een kop koffie of thee drinken.

Ga mee met de Vrij-Buiters van Ontmoetingscentrum de Heemstroom. Buiten zijn nodigt uit tot bewegen, tot rust, tot energie, tot gesprekken en tot andere ontmoetingen.

Kinderen van 8 tot 18 jaar die een ouder hebben met dementie, zijn van harte welkom op dit gratis kampeerweekend in augustus. Samen met hun (gezonde) ouder, verzorger of begeleider.

Dagcentrum Bellevue (bij revalidatiecentrum Zuiderhout van Zorgbalans): een ontmoetingsplek voor iedereen die samen met anderen de dag fijn en zinvol wil invullen.

Heb je een verstandelijke beperking? En ben je op zoek naar een fijn huis om samen met anderen in te wonen? Dan is het huis van De Ark misschien iets voor jou.

Een werkplek met dagbesteding en dagactiviteiten voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Altijd al op het land willen werken? Landzijde is het centrale loket in Noord-Holland voor landbouw, zorg en welzijn voor mensen met een beperking.

Nobilis biedt 24-uurs zorg bij bijv. vakantie mantelzorger of als terminale zorg nodig is.