DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Logeerzorg regio Haarlem

Om langdurig liefdevolle mantelzorg te kunnen verlenen, is een adempauze af en toe broodnodig. Ook als u tijdelijk niet beschikbaar bent, wilt u zeker weten dat uw naaste op een veilige en fijne plek is. Zo krijgt u de rust en de ruimte die u nodig heeft.

In Midden- en Zuid-Kennemerland is dat goed geregeld. Uw naaste is van harte welkom als logé bij één van de ouderenzorginstellingen in de regio. Hij of zij verblijft in een prettig appartement en kan deelnemen aan de activiteiten die op de locatie plaatsvinden. Professionals bieden verpleging, begeleiding en persoonlijke verzorging. De maaltijden zijn inbegrepen en bezoek is welkom, ook van eventuele eigen behandelaren.

Logeren (3 dagen tot 3 weken) is mogelijk bij locaties van Kennemerhart (Overspaarne of het Reinaldahuis), Sint Jacob (Nieuw Delftweide of Schalkweide), VIVA! Zorggroep (Elsanta), Zorgbalans (Breezicht), in de Reigershoeve en in Hospice Beverwijk.

Ervaring
"Voor mij was het een hele opluchting te weten dat mijn man het naar zijn zin had en dat ik me over hem geen zorgen hoefde te maken."

Financiering
Afhankelijk van de zorg die nodig is (indicatie) vergoedt de gemeente, het zorgkantoor of de zorgverzekeraar de logeerzorg. Het CAK brengt hiervoor een eigen bijdrage in rekening. Tandem kan adviseren welke financieringsvorm er geldt en hoe de eigen bijdrage wordt berekend.

Logeerzorg regio Haarlem

  • Logeren
    LOGEREN

Contact en Locatie

Logeerzorg regio Haarlem


Nederland
T 023-8910610
respijt@tandemmantelzorg.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: respijt@tandemmantelzorg.nl