DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Zorggroep de Laren

Genieten van een ontzorgde oude dag, dat kan bij Zorggroep De Laren. Van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dementie en van intensieve verpleging tot een steuntje in de rug. Dag en nacht kunt u vertrouwen op de deskundige en betrokken zorg. In elke villa staat een team van professionals voor u klaar. Zo kunt u genieten van wat het leven biedt.

De geborgenheid van een gezamenlijk dak
Villa Duinstaete in Bloemendaal geeft onderdak aan 24 zelfstandige huurappartementen voor permanente bewoning. Twee appartementen (studio’s) zijn ingericht als Zorghotel voor tijdelijk verblijf om bijvoorbeeld te herstellen na een operatie. De comfortabele huurappartementen zijn verdeeld over drie woonlagen en per lift bereikbaar.

Ervaring
“We luisteren naar onze bewoners, ook naar wat niet wordt gezegd, maar wél bedoeld.” Esther van Dalen - directeur

Financiering
Heeft u een aanvullende polis bij uw zorgverzekering, dan kan een verblijf bij Zorggroep De Laren hieruit (deels) worden vergoed. Financiering is ook mogelijk via een indicatie voor respijtzorg vanuit de gemeente (Wmo). Voor mensen die langdurig zorg nodig hebben, is er een vergoeding vanuit de Wet Langdurige Zorg. Men heeft recht op deze vergoeding ongeacht het persoonlijk vermogen dat men bezit. Zodra u beschikt over een indicatie vanuit het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) wordt uw verzorging, verpleging en begeleiding vergoed vanuit deze Wet Langdurige Zorg (WLZ) in de vorm van een Persoons Gebonden Budget (PGB). U betaalt alleen een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Als er nog geen indicatie is gesteld, helpen zij u graag met de aanvraag ervan.

Zorggroep De Laren biedt:

  • Verzorging
    VERZORGING
  • 24-uurs zorg
    24-UURS ZORG
  • Logeren
    LOGEREN

Contact en Locatie

Zorggroep de Laren


Zocherlaan 94
2061 DK Bloemendaal
Nederland
www.zorggroepdelaren.nl
info@zorggroepdelaren.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@zorggroepdelaren.nl