DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Zomerkamp Breinspoken

Een lang weekend weg, omringd door leeftijdgenootjes (en volwassenen) die je niets uit hoeft te leggen. Want zij weten hoe het is. Hoe heerlijk is het om weer even op te laden en tegelijkertijd ervaringen uit te wisselen? En de kinderen kunnen weer even kind zijn. Dat is het idee achter zomerkamp Breinspoken.

Het zomerkamp Breinspoken wordt georganiseerd door het Alzheimer Centrum Amsterdam, in samenwerking met Alzheimer Nederland. De begeleiding bestaat uit zorgmedewerkers van Alzheimercentrum Amsterdam en vrijwilligers die professionele ervaring hebben met (groepen) kinderen.

Ervaring
‘Het is zo fijn dat ik hier niets uit hoef te leggen. De andere kinderen snappen wat ik bedoel als ik iets over papa zeg.’

Financiering
Het zomerkamp is voor iedereen tussen de 8 en 18 jaar met een ouder die op jonge leeftijd dementie kreeg. (In welk ziekenhuis of centrum die diagnose gesteld is, maakt niet uit). Uit een huishouden mogen meerdere kinderen mee, maar wel met maximaal één (gezonde) ouder of verzorger. Jullie betalen niets.

Aangeboden

  • Vakantie/Uitstapjes
    VAKANTIE/UITSTAPJES

Contact en Locatie

Zomerkamp Breinspoken


Nederland
www.breinspoken.nl/zomerkamp
breinspoken@amsterdamumc.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: breinspoken@amsterdamumc.nl