DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Thuiszorg

Zorgbalans

Heeft uw dierbare zorg nodig en vindt u thuis blijven wonen belangrijk, een helpende hand maakt veel verschil. Bijvoorbeeld wanneer uw naaste het niet meer alleen redt en u (soms) ook niet alles kunt overnemen. Ook wanneer u als mantelzorger voor iemand met dementie zorgt, is wat extra hulp fijn. Met de juiste thuiszorg blijft u zo lang mogelijk wonen en leven zoals u wilt.

De Buurtteams van Zorgbalans bieden thuiszorg op maat. Dat betekent dat zij luisteren naar de wensen van de cliënt, maar ook zeker naar de mantelzorgers. Ze kijken met u naar specifieke behoeftes en passen daar de zorg op aan.  De Buurtteams bieden een breed pakket aan zorgdiensten voor iedere levensfase en zijn dichtbij. Samen met cliënten en mantelzorgers zorgen de verzorgenden en verpleegkundigen uit het Buurtteam dat thuis wonen mogelijk blijft.

U krijgt steeds te maken met dezelfde, vertrouwde mensen uit een klein, betrokken en professioneel team. Er is altijd een buurtteam bij u in de directe omgeving in de wijk.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het telefoonnummer of het contactformulier.

Ervaring
“Als het nodig is, komen ze gerust een keertje extra. Als mantelzorger doe ik zoveel mogelijk voor mijn vader. Ik zou niet anders willen en mijn kinderen springen soms ook voor mij in. Het is fijn dat professionele zorg van het buurtteam van Zorgbalans ook voor ons een vraagbaak is. Als ik een keer niet kan, komen zij een keer extra, en wil ik langer bij mijn vader blijven dan stem ik dat ook met ze af. Heerlijk die flexibiliteit!"

Financiering
Zorgbalans biedt ondersteuning bij het aanvragen van een indicatie. Thuiszorg wordt gefinancierd vanuit de ZVW (zorgverzekeringswet) of begeleiding vanuit de Wmo. Natuurlijk kunt u ook voor particuliere zorg bij Zorgbalans terecht.

Zorgbalans biedt

 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Verzorging
  VERZORGING
 • 24-uurs zorg
  24-UURS ZORG
 • Dagbesteding
  DAGBESTEDING
 • Logeren
  LOGEREN

Contact en Locatie

Thuiszorg


Leidsevaart 588
2014 HT Haarlem
Nederland
T 023-8918918
www.zorgbalans.nl
info@zorgbalans.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@zorgbalans.nl