DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Gezinsondersteuning

De Hartekamp Groep

Kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking hebben speciale zorg en ondersteuning nodig. Als ouder of verzorger kan het zwaar zijn om overal alleen voor te staan. Zeker als er nog andere kinderen in het gezin zijn die aandacht nodig hebben.
De specialistische wijkteams van de Hartekamp Groep kunnen een deel van de zorg of begeleiding overnemen, zodat je meer tijd en energie overhoudt voor jezelf en je gezin.

Het werkgebied van de specialistische wijkteams is Midden en Zuid Kennemerland. Er zijn drie teams in deze regio actief. Elk team heeft een eigen werkgebied.

De Hartekamp Groep biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking in de regio Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Amstelland en Meerlanden.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via het telefoonnummer of contactformulier.

Financiering
Voor het inschakelen van het specialistische wijkteam heb je een beschikking nodig van de gemeente waarin je woonachtig bent. Dit geldt zowel voor kinderen (Jeugdwet) als volwassenen (Wmo). Indien je een CIZ indicatie hebt voor de zorg die je wilt inzetten, dan wordt deze gefinancierd vanuit de Wet langdurige zorg. Aanmelden kan via het Cliënt Servicepunt bereikbaar op 023-5101415 of csp@hartekampgroep.nl.

De Hartekamp Groep biedt:

 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Verzorging
  VERZORGING
 • Dagbesteding
  DAGBESTEDING
 • Logeren
  LOGEREN

Contact en Locatie

Gezinsondersteuning


Zadelmakerstraat 150
1991 JE Velserbroek
Nederland
T 023-5101415
www.hartekampgroep.nl
info@hartekampgroep.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@hartekampgroep.nl