DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Prettig Thuis

Zorgbalans

Het Prettig Thuisteam van Zorgbalans is een klein team met vaste medewerkers die alle zorg en ondersteuning op maat met u afspreken en zelf bieden. Vooral voor mantelzorgers is het prettig dat zij steeds met dezelfde mensen kunnen afstemmen over de zorg van hun dierbare. Het is altijd mogelijk om de zorg en services aan te passen aan de wens van de cliënt en de mantelzorger(s).

Het team biedt u de mogelijkheid om prettig thuis te blijven wonen, door een Volledig Pakket Thuis aan te bieden. Prettig Thuis biedt persoonlijke verzorging en daarnaast ook begeleiding, gezelschap en huishoudelijke ondersteuning.

Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact opnemen via het contactformulier of het telefoonnummer.

Ervaring
Mevrouw Smilde: "Mijn man en ik hebben elkaar altijd beloofd samen thuis te blijven. Na zijn hersenbloeding leek dat toch niet meer haalbaar omdat ik het niet alleen kon redden. Sinds het team van Prettig Thuis veel doet in zijn verzorging ben ik er nog steeds voor hem voor de leuke dingen en kunnen we onze belofte aan elkaar houden."

Financiering
Via de Wet Langdurige Zorg. Indicatie via het CIZ. Heeft u belangstelling voor deze vorm van zorg, dan kunt u op ons rekenen met ondersteuning bij het aanvragen van een indicatie.

Aangeboden

 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Verzorging
  VERZORGING
 • 24-uurs zorg
  24-UURS ZORG
 • Dagbesteding
  DAGBESTEDING
 • Logeren
  LOGEREN

Contact en Locatie

Prettig Thuis


Leidsevaart 588
2014 HT Haarlem
Nederland
T 023-8918918
www.prettigthuis.nl
info@zorgbalans.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@zorgbalans.nl