DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Praktische ondersteuning

Servicepaspoort biedt een breed scala aan services, producten, cursussen, diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, veiligheid en beweging.
Een greep uit het aanbod: persoonlijke alarmering, kapper en pedicure, klusjesdienst, de maaltijdleverancier en huishoudelijke ondersteuning; diensten die de mantelzorger en verzorgde kunnen ontlasten.

Kijk voor een volledig overzicht op www.servicepaspoort.nl

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het telefoonnummer of het contactformulier.

Ervaring
"Als lid van Servicepaspoort maak ik al meerdere jaren gebruik van Persoonsalarmering. Ik ben slecht ter been en heb bovendien epilepsie. Binnenshuis draag ik de ketting met alarmknop. Het geeft mij zo'n veilig gevoel te weten dat ik op de knop kan drukken mocht ik vallen of een aanval krijgen. Hulp is dan heel dichtbij."

Financiering
Het lidmaatschap op Servicepaspoort kost €20,00 per jaar per huishouden. Als lid ontvangt u korting op de diverse diensten en producten. Uw lidmaatschap is snel terugverdiend bij gebruik maken van uitleenartikelen of met korting afsluiten van uw ziektekostenverzekering. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw voordeel te bereken via info@servicepaspoort.nl of 023-8918440.

Servicepaspoort biedt:

 • Gezelschap
  GEZELSCHAP
 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Verzorging
  VERZORGING
 • Vakantie/Uitstapjes
  VAKANTIE/UITSTAPJES

Contact en Locatie

Praktische ondersteuning


Leidsevaart 590
2014 HT Haarlem
Nederland
T 023-8918440
www.servicepaspoort.nl
info@servicepaspoort.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@servicepaspoort.nl