DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Odensehuis Haarlem

Odensehuis Haarlem is een inloop- en ontmoetingsplek voor en door mensen met beginnende dementie en hun naasten of mantelzorgers.

Het is een plek om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen, activiteiten te ondernemen en om informatie te halen. Naasten en/of mantelzorgers zijn hartelijk welkom, niet alleen om mee te doen met activiteiten, maar ook voor een goed gesprek, om op te laden, zorgen te delen en anderen te treffen.

Aanbod voor mantelzorgers/naasten:

Qi Gong: elke maandag van 13 tot 14u. Bewegingskunst: werkt ontspannend en bevordert de gezondheid. Na de sessie ontmoeten we elkaar onder genot van een kopje thee.

Buurtcafé voor mantelzorgers: ontmoeting met andere mantelzorgers en delen van ervaringen en tips, Biedt daarnaast gezelligheid en ontspanning. Eén keer per maand afwisselend in Da Vinci en in De Horizon i.s.m. Tandem

Gespreksgroep voor mantelzorgers: het delen van ervaringen in een kleine groep mantelzorgers met nadruk op de zorg voor uzelf. Onder professionele begeleiding, vijf sessies. In najaar 2023 start een nieuwe groep.

Odensehuis Haarlem is gevestigd in het Huis van de Wijk Da Vinci. Bij het Odensehuis kunt u vrijblijvend binnen lopen op maandag en woensdag tussen 9.30u en 16.00u.

Odensehuis Haarlem is onderdeel van Zorgbalans en valt onder de organisatie Buurts.

Ervaring
Herkenning, ontmoeting en ontspanning geven mij verlichting: ik sta niet alleen hierin.

Financiering
U bent welkom om kennis te maken, de sfeer te proeven en een activiteit uit te proberen. We vragen voor deelname aan een activiteit een bijdrage van €2,- .

Odensehuis Haarlem biedt:

 • Gezelschap
  GEZELSCHAP
 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Buurtactiviteiten
  BUURTACTIVITEITEN
 • Dagbesteding
  DAGBESTEDING

Contact en Locatie

Odensehuis Haarlem


Leonardo da Vinciplein 73
2037 RR Haarlem
Nederland
T 06 – 30 20 88 24
www.odensehuishaarlem.nl
info@odensehuishaarlem.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@odensehuishaarlem.nl