DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Logeerhuis SIG

SIG

Het Logeerhuis van de SIG biedt het hele jaar logeeropvang voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke en/ of meervoudige beperking.

Ook is het mogelijk gedurende een langere periode te verblijven, wanneer bijvoorbeeld de mantelzorg tijdelijk uitvalt. Het Logeerhuis heeft een regionale functie voor Midden- en Zuid-Kennemerland.

Het logeerhuis is onderdeel van de SIG, een relatief kleinschalige, professionele organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en/of stoornis uit het autistisch spectrum in Midden- en Zuid-Kennemerland.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier of het telefoonnummer.

Ervaring
"Als moeder én als lid van de Verwantenraad ben ik heel tevreden met de manier waarop in het Logeerhuis wordt gewerkt en gecommuniceerd. We worden als familie goed geïnformeerd en er wordt echt naar ons geluisterd. Voor mijn dochter voelt het Logeerhuis bijna als gewoon thuis. Ze gaat er graag naar toe. Dat geeft mij een gerust gevoel.”

Financiering
Het tijdelijk verblijf in en de logeerfunctie van het Logeerhuis vallen onder de WMO, de Jeugdwet en de Wlz. Voor vergoeding is een indicatie nodig.

SIG biedt ook

  • Praktisch
    PRAKTISCH
  • Dagbesteding
    DAGBESTEDING
  • Logeren
    LOGEREN

Contact en Locatie

Logeerhuis SIG


Linnaeusstraat 8a
1973 RX IJmuiden
Nederland
T 0255 – 523 010
www.sig.nu/wonen-en-logeren/waar-kun-je-logeren-logeerhuis/linnaeusstraat/
aanmelden@sig.nu

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: aanmelden@sig.nu