DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Humanitas Kindervakantieweken

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms lukt dat gewoon niet. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Goed geschoolde en enthousiaste vrijwilligers van Humanitas doen de voorbereiding en begeleiding van de kindervakantieweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Per groepje van 6 kinderen zijn er twee groepsleiders.

Het vrijwilligersteam maakt een gevarieerd programma met bos- en veldspellen, hutten bouwen, zwemmen of een bezoekje van de brandweer. Op vrije momenten kan er worden gevoetbald, geknutseld, verkleed of worden er toneelstukjes bedacht. De kinderen kunnen er lekker tussenuit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

Meer informatie over de Kindervakantieweken? Neem dan contact op via het hiernaast vermelde contactformulier.

Ervaring
"Het kinderkamp was supercool "

Financiering
De kosten voor deze weken worden door Humanitas geregeld via o.a. gemeentelijke subsidies, sponsoring en fondsenwerving. Er wordt aan de ouders een kleine financiële bijdrage per kind gevraagd.

Humanitas biedt

 • Gezelschap
  GEZELSCHAP
 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Buurtactiviteiten
  BUURTACTIVITEITEN
 • Vakantie/Uitstapjes
  VAKANTIE/UITSTAPJES

Contact en Locatie

Humanitas Kindervakantieweken


Sarphatistraat 4
1017WS Amsterdam
Nederland
T 023 576 34 40
https://www.humanitas.nl/afdeling/zuid-kennemerland/activiteiten/kindervakantieweken/
zuid-kennemerland@humanitas.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: zuid-kennemerland@humanitas.nl