DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Palliatieve Thuiszorg

Wanneer u door een ernstige ziekte geconfronteerd wordt met uitzicht op een spoedig overlijden, of als u door uw leeftijd het einde van uw leven voelt naderen, is het belangrijk om te weten op welke hulp u kunt rekenen.

Gedurende 24 uur per dag deskundige hulp

De ZorgSpecialist beschikt over een speciaal team van deskundige medewerkers. Zij bieden u de intensieve zorg die het voor u mogelijk maakt om thuis te blijven in de laatste levensfase. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week een beroep doen op de medewerkers. Daarbij kunt u denken aan lichamelijke verzorging, wondverzorging of het verzorgen van een infuus. Het is een geruststellende gedachte te weten dat er een professionele ondersteuning mogelijk is in deze periode, die vaak gepaard gaat met onzekerheid, machteloosheid en angst voor wat er komen gaat.

Uw vaste team van medewerkers streeft ernaar een rustige en veilige omgeving te creëren, waarin u de gelegenheid krijgt om op eigen wijze afscheid van het leven te nemen.

 

Financiering
Palliatieve zorg kan zowel vanuit de ZorgVerzekeringsWet (ZVW) worden geboden als uit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met De ZorgSpecialist om te horen hoe zorg bij hen is ingericht.

De ZorgSpecialist biedt

 • Palliatief
  PALLIATIEF
 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Verzorging
  VERZORGING
 • 24-uurs zorg
  24-UURS ZORG

Contact en Locatie

Palliatieve Thuiszorg


Crocusstraat 1
2071 NW Santpoort-Noord
Nederland
T 023-5 100 200
http://www.dezorgspecialist.nl
info@dezorgspecialist.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@dezorgspecialist.nl