DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Dagcentrum

Zorgbalans

Heeft uw dierbare behoefte aan specifieke dagbesteding? Bijvoorbeeld na hersenletsel, zoals een hersenbloeding of andere lichamelijke beperkingen? Ook dan kunt u terecht bij Zorgbalans. In dagcentrum Zuiderhout op de rand van Haarlem en Heemstede wordt dagbesteding geboden aan mensen die zo actief mogelijk willen blijven en willen leren met hun beperkingen om te gaan. Ook voor mantelzorgers is dat belangrijk. Zij kunnen bijvoorbeeld terecht bij de NAH-coach voor informatie en hun zorgen bespreken. Het kan een ontlasting zijn en even adempauze geven, maar ook uw naaste helpen de dag op een zinvolle manier door te brengen. Daarnaast is het ook mogelijk deel te nemen aan de dagbesteding bij dagcentrum Velserduin Ijmuiden.

Het programma wordt in afstemming met de deelnemer en natuurlijk de mantelzorger op maat gemaakt. Als mantelzorger wordt er naar u geluisterd en kunt u -met uw dierbare samen- vanzelfsprekend invloed uitoefenen op het dagprogramma.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het telefoonnummer of contactformulier.

Ervaring
Mevrouw Den Uyl: "We deden altijd alles samen. De hersenbloeding van mijn man overviel ons volledig. Ons hele leven veranderde, zowel voor hem als voor mij. Ik vind het prettig dat hij in Zuiderhout nu op zijn eigen wijze en in eigen tempo met zijn beperkingen kan leren omgaan. Hij is daar actief en dat voelt voor mij ook goed. Tegelijkertijd heb ik op die dagen de tijd in eigen hand. Dat geeft mij ruimte."

Financiering
Om deelname aan de dagbesteding vergoed te krijgen is Wlz of Wmo indicatie nodig.

Aangeboden

 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Verzorging
  VERZORGING
 • 24-uurs zorg
  24-UURS ZORG
 • Dagbesteding
  DAGBESTEDING
 • Logeren
  LOGEREN

Contact en Locatie

Dagcentrum


Leidsevaart 588
2014 HT Haarlem
Nederland
T 023-8918918
www.zorgbalans.nl
info@zorgbalans.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@zorgbalans.nl