DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Dagbesteding Ons Tweede Thuis

Locatie Haarlem Schalkwijk

Op 2 locaties in Haarlem, Haarlem Schalkwijk en Haarlem Centrum, biedt Ons Tweede Thuis dagbesteding aan cliënten met een lichamelijke handicap of een chronische (vaak progressief verlopende neurologische) ziekte. De locatie Kunst om de Hoek (in Haarlem Centrum) is een creatief atelier. Op het activeringscentrum in Schalkwijk, De Liede, worden creatieve-, computer-, kook-vormende- en sport activiteiten aangeboden.

Deze locaties van Ons Tweede Thuis zijn gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten, die als gevolg van niet aangeboren hersenletsel (o.a. de gevolgen van een CVA, hersenbloeding, hoofdtrauma) beperkingen ondervinden. Deelname aan de dagbesteding kan de leefeenheid ontlasten doordat de zorg en begeleiding op professionele wijze overgenomen wordt op de dagen dat de cliënt aan de dagbesteding deelneemt.

Wilt u meer informatie of een afspraak voor een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met de zorgbemiddelaar van Ons Tweede Thuis of via de hiernaast vermelde contactgegevens.

 

Ervaring
"De dagbesteding die mijn partner volgt zorgt er voor dat ik ook tijd voor mezelf heb en geeft mij rust omdat ik weet dat de zorg door professionals geboden wordt. De locaties zijn volledig aangepast aan de behoeften van mijn partner".

Financiering
Voor deelname is een WMO indicatie nodig. Het is aan de gemeente Haarlem of de beschikking wordt toegekend. Zij bepalen de duur en hoogte van de toekenning. Indien noodzakelijk kan het vervoer naar de locaties geregeld worden, mits men over een WMO indicatie inclusief vervoer beschikt. Ook mensen met een Wlz indicatie kunnen dagbesteding hier afnemen.

Aangeboden

 • Gezelschap
  GEZELSCHAP
 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Verzorging
  VERZORGING
 • 24-uurs zorg
  24-UURS ZORG
 • Buurtactiviteiten
  BUURTACTIVITEITEN
 • Dagbesteding
  DAGBESTEDING
 • Logeren
  LOGEREN
 • Vakantie/Uitstapjes
  VAKANTIE/UITSTAPJES

Contact en Locatie

Dagbesteding Ons Tweede Thuis


Florence Nightingalestraat 3
2037NA Haarlem
Nederland
T 023- 3035500
www.onstweedethuis.nl
algemeen.deliede@onstweedethuis.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: algemeen.deliede@onstweedethuis.nl