DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

A&A Thuishulp Kennemerland

A&A Thuishulp ondersteunt u graag

Bij A&A Thuishulp is het uitgangspunt dat u een klik voelt met uw hulp. Want helpen draait vooral om warmte en vertrouwen.
Daarom krijgt u altijd een vaste dienstverlener en coördinator. Zo kunnen we met plezier een bijdrage leveren aan uw geluk.

Wij bieden hulp en ondersteuning bij persoonlijke verzorging en/of begeleiding. Het vragen om hulp kan lastig zijn. Zeker als het gaat om uw persoonlijke verzorging. Daarom is het ontzettend belangrijk dat er een klik ontstaat met de dienstverlener. Wij doen er dan ook alles aan om een ervaren en passende hulpverlener te vinden. Zo ontstaat er wederzijds respect, waardigheid en vertrouwen.

Heeft u of uw naaste(n) Parkinson, Alzheimer of een andere fysieke of verstandelijke beperking? A&A Thuishulp biedt naast algemene ondersteuning ook begeleiding bij het bevorderen of compenseren van zelfredzaamheid.

Onze medewerkers maken van hun bezoek graag een prettige ervaring. Daarom staan ze altijd open voor een kop koffie en een fijn gesprek.

 

Ervaring
Het is fijn dat er rekening wordt gehouden wordt met de klant. De tijden en activiteiten worden in overleg met de klant gepland.

Financiering
Zorg en ondersteuning van A&A Thuishulp wordt gefinancierd vanuit een Wlz-indicatie. De minimale afname is 2 uren per keer.

Contact en Locatie

A&A Thuishulp Kennemerland


Pannekoekstraat 100
3011LL Rotterdam
Nederland
T 06-42183788
www.aathuishulp.nl
kennemerland@aathuishulp.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: kennemerland@aathuishulp.nl