DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Buurtactiviteiten

Activiteiten in buurt waar de verzorgde zonder indicatie aan kan deelnemen ter ontlasting van de mantelzorger en het opdoen van nieuwe contacten.

Bij Haarlem Effect kunt u samen met andere buurtbewoners iets ondernemen, elkaar ontmoeten of gewoon een kop koffie of thee drinken.

STG biedt leuke activiteiten aan voor brusjes en jonge mantelzorgers die opgroeien met zorg.

Odensehuis Haarlem is een plek voor ontspanning, ontmoeting en informatie. Een fijne plek waar mensen met beginnende dementie én hun naasten van harte welkom zijn.

Kom gezellig langs bij het Kennemerhart Oppeppers, locatie Tuindershart om diverse activiteiten uit te voeren, zoals koken, dieren verzorgen of dansen.

Via VWC-BUUV kan je op een laagdrempelige manier andere Haarlemmers of Bloemendalers ontmoeten of elkaar helpen.

Bij de Wollewei kunnen kinderen van 0 t/m 18 jaar met een (verstandelijke) beperking zich optimaal ontwikkelen, op allerlei gebieden.

Voor kinderen die op het speciaal onderwijs zitten zijn er iedere schoolvakanties leuke activiteiten bij Ons Tweede Thuis !

Dagbesteding van Ons Tweede thuis in Haarlem Centrum is voor deelnemers met een lichamelijke handicap of chronische ziekte.

Samen met andere ouderen kunt u bij 'T Trionk van Haarlem Effect activiteiten doen en in contact komen met nieuwe mensen.