DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

Vakantie/Uitstapjes

Samen op een uitstapje/vakantie of een uitstapje/vakantie speciaal voor de verzorgde. Deze georganiseerde reizen bieden begeleiding waardoor de mantelzorger ook tot rust kan komen.

Altijd al op het land willen werken? Landzijde is het centrale loket in Noord-Holland voor landbouw, zorg en welzijn voor mensen met een beperking.

STG biedt leuke activiteiten aan voor brusjes en jonge mantelzorgers die opgroeien met zorg.

In de zomer biedt Stichting de Baan vakantie en uitstapjes voor mensen met een verstandelijke beperking

Stavast organiseert logeerweekenden en vakanties voor kinderen en (jong)volwassenen met bijvoorbeeld adhd, autisme of een verstandelijke beperking.

Via het vakantiebureau kunt u samen met uw partner, die (lichamelijke) verzorging nodig heeft, een fijne vakantie vieren. Ook kunnen zij de zorg (tijdelijk) voor u overnemen.

Heerlijk op vakantie of een weekend weg met Heppie!

In logeerhuis de Zonnebloem kunnen kinderen en jongeren met epilepsie, een verstandelijke of lichamelijke beperking en/of gedragsproblemen terecht voor dagopvang of logeren.

Aangepaste woning in Limmen met eigen opgang. Speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking. Diverse hulpmiddelen beschikbaar. Dichtbij strand, duinen en Amsterdam.

Voor kinderen die op het speciaal onderwijs zitten zijn er iedere schoolvakanties leuke activiteiten bij Ons Tweede Thuis !