DIRECT ZOEKEN

In het aanbod respijtzorg

24-uurs en nachtzorg door Nobilis

Voor velen is oud worden in eigen omgeving een belangrijke wens. Met 24-uurszorg is dit bijna altijd mogelijk, ondanks beperkingen en of aandoeningen. Met 24-uurszorg heeft u de hele dag een hulpverlener bij u in huis. Wij willen de zorg bieden zoals u deze voor ogen heeft, uw wens bepaalt daarom ons aanbod. 24-uurs zorg kan langdurig of tijdelijk ingezet worden, vanwege bijvoorbeeld vakantie, veiligheid (prettig dat soms in de nacht iemand in huis aanwezig is), ter overbrugging naar een opname of juist ná een opname in het ziekenhuis; ook bij terminale zorg. Nobilis zorgt voor de passende oplossing en levert indien gewenst ook kortere aaneengesloten zorgmomenten gedurende de dag of de nacht.

Nobilis is gericht op mensen die de wens hebben comfortabel thuis te blijven wonen, en biedt een mix van op maat gemaakte zorg en ondersteuning.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het telefoonnummer of contactformulier.

Ervaring
“Echt anders, zo persoonlijk en snel geregeld"

Financiering
Het bedrag dat u voor 24-uurszorg zelf betaalt is afhankelijk van een aantal factoren en uw wensen. 24-Uurs zorg van Nobilis begint daarom altijd met een kennismakingsgesprek waarbij uw wensen, zorgbehoeften, de indicatie en de wetten besproken worden. Nobilis stelt voor iedere klant de meest betaalbare mix-op-maat vanuit indicatie, persoonsgebonden budget (PGB) en/of particuliere zorg. Wij rekenen graag voor u uit, welke kosten u in uw situatie betaalt voor onze zorg en services.

Nobilis biedt:

 • Gezelschap
  GEZELSCHAP
 • Praktisch
  PRAKTISCH
 • Verzorging
  VERZORGING
 • 24-uurs zorg
  24-UURS ZORG

Contact en Locatie

24-uurs en nachtzorg door Nobilis


Leidsevaart 590
2014 HT Haarlem
Nederland
T 023-5100333
www.nobilis.nl
info@nobilis.nl

Contactformulier

Ik ben

Verstuur mijn gegevens naar: info@nobilis.nl